Ataköy Şehit Turgay Karademir İlkokulu
ATAKÖY KÖYÜ ATAKÖY KÜME EVLERİ İLK OKUL BLOK NO: 137 MERKEZ / KARS

VİZYON

1-Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir. 2-İçinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten yiğitler yetiştirmek 3-Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye’de adından söz ettiren, mezun ettiği her bireyin başarılarıyla Türkiye’nin gurur duyduğu ideal kurum olmaktır 4-Eğitim bölgemizde devlet okulları içinde lider okul olmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.      Değişen Dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını, iş ve hizmet alanlarının   gereksinimini karşılayacak biçimde yetiştirmek.      Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, öğrenmeyi öğrenen, bilgi ve    birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, eleştiren ve yaratıcı düşünen, ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.

08:30- 14:20

Öğretmenlerimiz il merkezinden servis ile okula gidiş geliş yapmaktadır.

Köy